Yusufelili bostancılar, tamamı organik olan havuç, soğan, lahana, patates, biber, marul, maydanoz, kabak ve tere gibi onlarca ürünü yetiştiriyor. Ürünlerde kimyasal madde bulunmaması ve hormonlu olmaması güvenilirliği de artırıyor. Tamamen el emeği, göz nuru işlenen toprakta yetişen bu ürünler organik olduğu için insan vücuduna ve gelişimine de önemli katkı sağlıyor.
Aylarca uğraşıp bimbir emekle yetiştirdikleri ürünleri bu zorlu sürecin ardından pazarladıklarını ifade eden Hüseyin Ser, "Burada bostancılık yapıyoruz, patates, lahana, havuç, soğan ekiyoruz. İşte şuanda gördüğünüz gibi sulama işlemini gerçekleştiriyoruz, havalar böyle giderse 1 veya 1,5 ay sonra söküm işlemini gerçekleştireceğiz. Sonra pazarlayacağız. Ürünlerimiz organik," dedi.
Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Bostancılar köyünden bostancı Hüseyin Ser, "Zor ve sorumluluk gerektiren bu işi yaparken yorulsam ve sıkıntılar yaşasam da verilen bu müzadelenin sonunda güzel ürün elde ettiğimizde bütün yorgunluğumu unutuyorum. Umuyorum ki her yıl bu yıl olduğu gibi bolluk ve bereket içerisinde geçer , " diye konuştu.