Yerel seçimlere sayılı günler kala 5 ilde anket yapıldı! Sonuçlar hayli enteresan

Yerel seçimlere sayılı günler kala 5 ilde anket yapıldı! Sonuçlar hayli enteresan

31 Mart yerel seçimleri öncesi ORC Araştırma Şirketi'nin Edirne, Elazığ, Kars, Çanakkale ve Uşak illerini kapsayan anketinden sürpriz sonuçlar çıktı.

Araştırmaya göre; Edirne, Elazığ ve Uşak'ta AK Parti'nin adayları ipi göğüslerken Kars ve Çanakkale'de ise İYİ Parti'nin adayları yarışı önde götürüyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesi ORC Araştırma Şirketi'nin Edirne, Elazığ, Kars, Çanakkale ve Uşak illerini kapsayan anketinden sürpriz sonuçlar çıktı. Araştırmaya göre; Edirne, Elazığ ve Uşak'ta AK Parti'nin adayları ipi göğüslerken Kars ve Çanakkale'de ise İYİ Parti'nin adayları yarışı önde götürüyor.
Yerel seçimler için geri sayım devam ederken anket şirketleri de yaptıkları araştırmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Son olarak ORC Araştırma Şirketi'nin Edirne, Elazığ, Kars, Çanakkale ve Uşak illerini kapsayan araştırmasından sürpriz sonuçlar çıktı. 3 İLİ AK PARTİ, 2 İLİ İYİ PARTİ ALIYOR Araştırmaya göre; Edirne, Elazığ ve Uşak'ta AK Parti'nin adayları ipi göğüslerken Kars ve Çanakkale'de ise Meral Akşener öncülüğündeki İYİ Parti'nin adayları yarışta rakiplerini geride bırakıyor.
İşte il il anketten çıkan sonuçlar; Edirne ilinde yaşayan seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltilmiştir. Kaynak haberler com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika