Kars’ta CHP’nin Adayı Belli Oldu

Kars’ta CHP’nin Adayı Belli Oldu

Kars’ta Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Dündar Gültekin oldu.

Tacettin DURMUŞ

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde yarışacak olan CHP’nin Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin oldu.

CHP Genel Merkezinde bugün yapılan MYK toplantısı soncusunda alınan kararın ardından mühendis Dündar Gültekin Kars Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi.

DÜNDAR GÜLTEKİN KİMDİR!

“Dündar Gültekin 1967 yılında Kars’ta doğdu. İlk-orta ve lise öğrenimimi Kars’ta tamamladı. 1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik/Mimarlık Fakültesinden 1989 yılında mezun oldu. Askerlik ve üniversite yaşamı dışında bütün hayatım Kars’ta geçirdi. 1992 yılında Karayolları Genel Müdürlüğünün açmış olduğu sınavda 405 kişilik şantiye şefliği sınavında 1. olarak Kars-Ardahan Devlet Yolu Çamçavuş Varyantına şantiye mühendisi olarak atandı. 32 yıl kamu ve imalat deneyimi ile 31 Mart yerel seçimlerinde sorunlar içinde kıvranan Kars’ta herkesin yaşamaktan keyif aldığı, tüm kentsel sorunlarını bir deneyimli mühendis ve teknik kadrosu ile planlamak için işinden ayrıldı ve CHP’den Kars Belediye Başkan adayı oldu.”

e7c92377-6603-4b18-9dca-8682320c674f.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Kars Haber