Derman ve Karahancı, Belediye personelini ziyaret etti

Derman ve Karahancı, Belediye personelini ziyaret etti

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Kars Belediye Başkan Adayları Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı Ramazan ayı dolayısıyla Kars belediyesi personeli ziyaret etti.

Tacettin DURMUŞ

DEM Parti Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit’inde eşlik ettiği İki başkan adayının personeli ziyaretine DEM Parti İl Başkanı Seyfettin Gönel ile belediye meclis ve İl Genel Meclis üyeleri de katıldı.
Başkan adayları Derman ve Karahancı, belediyeyi ziyaretleri sırasında birim müdürlerini ve personelini ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Öte yandan Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Kars Belediye Başkan Adayları Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı başkanlığındaki DEP Parti heyetinin, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile oda ve STK’ları ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Kars halkının mübarek Ramazan ayını da kutlayan Derman ve Karahancı esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek seçmene, partilerinin belediyecilik anlayışını da anlatarak 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin ilimiz için hayırlar getirmesi dileklerinde bulunuyor…

whatsapp-image-2024-03-11-at-13-09-10-3.jpeg

whatsapp-image-2024-03-11-at-13-09-10-2.jpeg

whatsapp-image-2024-03-11-at-13-09-10-1.jpeg

whatsapp-image-2024-03-11-at-13-09-10.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika